Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Boudien Glashouwer vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 88.62 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 88.62 punten ten opzichte van Boudien Glashouwer. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en Boudien Glashouwer.

Met een verschil van 48.95 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Boudien Glashouwer de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Boudien Glashouwer.
Persoonlijke Vaardigheden

Boudien Glashouwer 54.33 Punten

Boudien Glashouwer scoort 54.33 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 66.36 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 66.36 punten in relatie tot Boudien Glashouwer in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 12.03 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Boudien Glashouwer in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Boudien Glashouwer.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 61.79 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 61.79 punten in relatie tot Boudien Glashouwer in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Boudien Glashouwer.
Met een verschil van 27.14 punten scoort Boudien Glashouwer slechter dan Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: