Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Bram Glas vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 27.43 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 27.43 punten in relatie tot Bram Glas in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Gerard Van IJsselmuiden en Bram Glas zijn.

Met een verschil van 42.53 punten is Bram Glas de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Bram Glas de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Bram Glas 8.84 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Bram Glas 8.84 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 8.84 punten behoorlijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 4.01 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 4.01 punten in relatie tot Bram Glas. Het aantal van 4.01 punten behoorlijk laag.

Met 4.83 punten verschil scoort Bram Glas net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 64.21 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 64.21 punten in relatie tot Bram Glas in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Bram Glas.
Met een verschil van 44.91 punten heeft Bram Glas verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: