Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Bram Glasbergen Amersfoort vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 54.26 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 54.26 punten in relatie tot Bram Glasbergen Amersfoort. De samenwerkverhouding tussen Gerard Van IJsselmuiden en Bram Glasbergen Amersfoort kan sterk zijn.

Met een verschil van 13.18 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Bram Glasbergen Amersfoort in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Bram Glasbergen Amersfoort 16.23 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Bram Glasbergen Amersfoort 16.23 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 16.23 punten redelijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 18.57 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 18.57 punten in relatie tot Bram Glasbergen Amersfoort. Het aantal van 18.57 punten redelijk laag.

Met 2.34 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Bram Glasbergen Amersfoort in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 97.14 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 97.14 punten in relatie tot Bram Glasbergen Amersfoort in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Bram Glasbergen Amersfoort zeer groot.
Met een verschil van 39.88 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Bram Glasbergen Amersfoort de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: