Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Bram Glasbergen Nedrland vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 52.17 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 52.17 punten in relatie tot Bram Glasbergen Nedrland. De samenwerkverhouding tussen Gerard Van IJsselmuiden en Bram Glasbergen Nedrland kan sterk zijn.

Met een verschil van 15.7 punten scoort Bram Glasbergen Nedrland beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Bram Glasbergen Nedrland 73.66 Punten

Bram Glasbergen Nedrland scoort 73.66 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 81.45 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 81.45 punten in relatie tot Bram Glasbergen Nedrland in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 7.79 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Bram Glasbergen Nedrland in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 3.26 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Gerard Van IJsselmuiden 3.26 punten in relatie tot Bram Glasbergen Nedrland. 3.26 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Bram Glasbergen Nedrland zal dan ook niet heel goed zijn.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Bram Glasbergen Nedrland met ruim 82.59 punten heeft gewonnnen van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: