Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Brand D V Karin vs Denekamp Frowijn Brigitte
Werk & Geld

Denekamp Frowijn Brigitte 88.06 Punten

De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Denekamp Frowijn Brigitte en brand D V Karin. Binnen Werk en Geld scoort Denekamp Frowijn Brigitte 88.06 punten ten opzichte van brand D V Karin.

Met 19.67 punten verschil scoort Denekamp Frowijn Brigitte beter dan brand D V Karin in de categorie werk en geld dan brand D V Karin.
Persoonlijke Vaardigheden

Brand D V Karin 8.5 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort brand D V Karin 8.5 punten in relatie tot Denekamp Frowijn Brigitte. Het aantal van 8.5 punten behoorlijk laag.

Denekamp Frowijn Brigitte 45.66 Punten

Denekamp Frowijn Brigitte scoort 45.66 punten in relatie tot brand D V Karin in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 37.16 punten is Denekamp Frowijn Brigitte de ten opzicht van brand D V Karin de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Denekamp Frowijn Brigitte 30.5 Punten

Volgens de berekeningen is er een zekere aantrekkingskracht tussen Denekamp Frowijn Brigitte en brand D V Karin. Denekamp Frowijn Brigitte scoort 30.5 punten in relatie tot brand D V Karin in de categorie Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie wint brand D V Karin met een duidelijk verschil van 63.78 punten van Denekamp Frowijn Brigitte.
Bekijk ook de Combats tussen: