Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Breepoel Herman vs Luyksgestel Winters Jolanda
Werk & Geld

Luyksgestel Winters Jolanda 79.77 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Luyksgestel Winters Jolanda en Breepoel Herman. Luyksgestel Winters Jolanda scoort 79.77 punten in relatie tot Breepoel Herman in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 73.26 punten heeft Luyksgestel Winters Jolanda met gemak gewonnen van Breepoel Herman op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Breepoel Herman 67.77 Punten

Breepoel Herman scoort 67.77 punten in relatie tot Luyksgestel Winters Jolanda in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Luyksgestel Winters Jolanda 78.44 Punten

Luyksgestel Winters Jolanda scoort 78.44 punten in relatie tot Breepoel Herman in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 10.67 punten scoort Luyksgestel Winters Jolanda beter dan Breepoel Herman in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Breepoel Herman.
Liefde en Relaties

Luyksgestel Winters Jolanda 54.99 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Luyksgestel Winters Jolanda 54.99 punten in relatie tot Breepoel Herman. De aantrekkingskracht tussen Luyksgestel Winters Jolanda en Breepoel Herman is sterk.
Met een verschil van 50.75 punten heeft Breepoel Herman ruim verloren van Luyksgestel Winters Jolanda in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: