Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Broshuis Vu Marika vs Gonny En Rudi Ijssennagger
Werk & Geld

Gonny En Rudi Ijssennagger 14.77 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Gonny en Rudi IJssennagger 14.77 punten in relatie tot Broshuis Vu Marika. 14.77 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Broshuis Vu Marika zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 61.87 punten heeft Broshuis Vu Marika duidelijk gewonnen van Gonny en Rudi IJssennagger in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Broshuis Vu Marika 21 Punten

Broshuis Vu Marika scoort 21 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gonny En Rudi Ijssennagger 30.14 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 30.14 punten in relatie tot Broshuis Vu Marika in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 9.14 punten verschil scoort Gonny en Rudi IJssennagger net iets beter dan Broshuis Vu Marika in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gonny En Rudi Ijssennagger 82.17 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Gonny en Rudi IJssennagger 82.17 punten ten opzichte van Broshuis Vu Marika. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 55.86 punten heeft Broshuis Vu Marika ruim verloren van Gonny en Rudi IJssennagger in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: