Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Burger Brigitta vs Henriette Croix La De
Werk & Geld

Henriette Croix La De 17.66 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Henriette croix la De 17.66 punten in relatie tot Burger Brigitta. 17.66 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Henriette croix la De en Burger Brigitta zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 75.71 punten heeft Burger Brigitta met gemak gewonnen van Henriette croix la De op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Burger Brigitta 1.74 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Burger Brigitta 1.74 punten in relatie tot Henriette croix la De. Het aantal van 1.74 punten behoorlijk laag.

Henriette Croix La De 85.23 Punten

Henriette croix la De scoort 85.23 punten in relatie tot Burger Brigitta in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 83.49 punten wint Henriette croix la De met gemak van Burger Brigitta in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Henriette Croix La De 63.6 Punten

Henriette croix la De scoort 63.6 punten in relatie tot Burger Brigitta in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Henriette croix la De en Burger Brigitta.
Met een verschil van 30.26 punten is Burger Brigitta de ten opzicht van Henriette croix la De de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: