Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Camilia Goh Jia Yi vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 84.17 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 84.17 punten ten opzichte van camilia Goh Jia Yi. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en camilia Goh Jia Yi.

Met een verschil van 78.83 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met gemak gewonnen van camilia Goh Jia Yi op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Camilia Goh Jia Yi 67.4 Punten

camilia Goh Jia Yi scoort 67.4 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 31.97 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 31.97 punten in relatie tot camilia Goh Jia Yi in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 35.43 punten is camilia Goh Jia Yi de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 11.51 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 11.51 punten in relatie tot camilia Goh Jia Yi op Liefdes en Relatie gebied. 11.51 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en camilia Goh Jia Yi zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 73.95 punten heeft camilia Goh Jia Yi met gemak gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: