Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Carla De Boer Sickesz vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 22.26 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 22.26 punten in relatie tot Carla De Boer sickesz in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Patricia IJsseldijk en Carla De Boer sickesz zijn.

Met een verschil van 11.62 punten scoort Patricia IJsseldijk beter dan Carla De Boer sickesz in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Carla De Boer Sickesz 25.02 Punten

Carla De Boer sickesz scoort 25.02 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 10.63 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 10.63 punten in relatie tot Carla De Boer sickesz. Het aantal van 10.63 punten redelijk laag.

Met een verschil van 14.39 punten scoort Carla De Boer sickesz beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Patricia IJsseldijk.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 70.14 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Carla De Boer sickesz. Patricia IJsseldijk scoort 70.14 punten in relatie tot Carla De Boer sickesz in de categorie Liefdes en Relatie.
Met 0.17 punten verschil scoort Carla De Boer sickesz net iets beter dan Patricia IJsseldijk op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: