Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Carla Gimena Alegre Rossi vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 39.7 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 39.7 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Carla gimena Alegre Rossi. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Gerard Van IJsselmuiden en Carla gimena Alegre Rossi zijn.

Met een verschil van 38.31 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Carla gimena Alegre Rossi de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Carla Gimena Alegre Rossi 54.99 Punten

Carla gimena Alegre Rossi scoort 54.99 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 7.97 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 7.97 punten in relatie tot Carla gimena Alegre Rossi. Het aantal van 7.97 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 47.02 punten is Carla gimena Alegre Rossi ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 27.48 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gerard Van IJsselmuiden 27.48 punten in relatie tot Carla gimena Alegre Rossi. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Carla gimena Alegre Rossi is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met 5.29 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Carla gimena Alegre Rossi op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: