Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Carla Van Kuijlenborg Den Boom vs Dewanand Sahadewlall
Werk & Geld

Dewanand Sahadewlall 89.82 Punten

De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen dewanand Sahadewlall en Carla Van kuijlenborg den Boom. Binnen Werk en Geld scoort dewanand Sahadewlall 89.82 punten ten opzichte van Carla Van kuijlenborg den Boom.

In de Werk en Geld categorie heeft Carla Van kuijlenborg den Boom met ruim 81.37 punten heeft verloren van dewanand Sahadewlall.
Persoonlijke Vaardigheden

Carla Van Kuijlenborg Den Boom 63.36 Punten

Carla Van kuijlenborg den Boom scoort 63.36 punten in relatie tot dewanand Sahadewlall in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Dewanand Sahadewlall 93.32 Punten

dewanand Sahadewlall scoort 93.32 punten in relatie tot Carla Van kuijlenborg den Boom in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 29.96 punten scoort Carla Van kuijlenborg den Boom slechter dan dewanand Sahadewlall op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Dewanand Sahadewlall 93.11 Punten

Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Carla Van kuijlenborg den Boom zeer groot. dewanand Sahadewlall scoort 93.11 punten in relatie tot Carla Van kuijlenborg den Boom in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 57.9 punten heeft dewanand Sahadewlall ruim gewonnen van Carla Van kuijlenborg den Boom in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: