Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Carlijn Viellevoye vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 99.4 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 99.4 punten ten opzichte van Carlijn Viellevoye. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en Carlijn Viellevoye.

Met een verschil van 31.75 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Carlijn Viellevoye de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Carlijn Viellevoye 19.49 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Carlijn Viellevoye 19.49 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 19.49 punten redelijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 10.15 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 10.15 punten in relatie tot Carlijn Viellevoye. Het aantal van 10.15 punten redelijk laag.

Met 9.34 punten verschil scoort Carlijn Viellevoye net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 62.46 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 62.46 punten in relatie tot Carlijn Viellevoye in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Carlijn Viellevoye.
Met een verschil van 20.01 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Carlijn Viellevoye in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: