Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Carlos Anibal Miguel Siccha vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 12.14 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Patricia IJsseldijk 12.14 punten in relatie tot Carlos anibal Miguel Siccha. 12.14 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Patricia IJsseldijk en Carlos anibal Miguel Siccha zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 28.33 punten scoort Patricia IJsseldijk slechter dan Carlos anibal Miguel Siccha op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Carlos Anibal Miguel Siccha 60.91 Punten

Carlos anibal Miguel Siccha scoort 60.91 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 54.73 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 54.73 punten in relatie tot Carlos anibal Miguel Siccha in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 6.18 punten verschil scoort Carlos anibal Miguel Siccha net iets beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 75.76 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Carlos anibal Miguel Siccha. Patricia IJsseldijk scoort 75.76 punten in relatie tot Carlos anibal Miguel Siccha in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 28.2 punten scoort Carlos anibal Miguel Siccha slechter dan Patricia IJsseldijk in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: