Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Carlos Escalas Vazquez vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 3.16 Punten

In relatie tot Carlos escalas Vazquez scoort Gerard Van IJsselmuiden 3.16 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 3.16 punten weinig. Financieel gezien zal Gerard Van IJsselmuiden zich niet erg aangetrokken voelen tot Carlos escalas Vazquez.

Met een verschil van 73.23 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met ruim verloren van Carlos escalas Vazquez op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Carlos Escalas Vazquez 54.82 Punten

Carlos escalas Vazquez scoort 54.82 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 5.48 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 5.48 punten in relatie tot Carlos escalas Vazquez. Het aantal van 5.48 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 49.34 punten is Carlos escalas Vazquez ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 87.7 Punten

Binnen deze categorie scoort Gerard Van IJsselmuiden 87.7 punten ten opzichte van Carlos escalas Vazquez. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie wint Gerard Van IJsselmuiden met een duidelijk verschil van 65.52 punten van Carlos escalas Vazquez.
Bekijk ook de Combats tussen: