Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Carolien Dekker Sawadee Reizen vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 8.26 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Patricia IJsseldijk 8.26 punten in relatie tot Carolien Dekker sawadee reizen. Het aantal van 8.26 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Patricia IJsseldijk en Carolien Dekker sawadee reizen zijn.

Met een verschil van 12.76 punten scoort Carolien Dekker sawadee reizen beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Carolien Dekker Sawadee Reizen 81.91 Punten

Carolien Dekker sawadee reizen scoort 81.91 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 69.17 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 69.17 punten in relatie tot Carolien Dekker sawadee reizen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 12.74 punten scoort Carolien Dekker sawadee reizen beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Patricia IJsseldijk.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 6.77 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Patricia IJsseldijk 6.77 punten in relatie tot Carolien Dekker sawadee reizen. 6.77 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Carolien Dekker sawadee reizen zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 29.6 punten scoort Patricia IJsseldijk slechter dan Carolien Dekker sawadee reizen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: