Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Carolien Glastra Emmeloord vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 63.43 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 63.43 punten in relatie tot Carolien Glastra Emmeloord in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Carolien Glastra Emmeloord op financiel gebied.

Met een verschil van 62.68 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van Carolien Glastra Emmeloord in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Carolien Glastra Emmeloord 91.17 Punten

Carolien Glastra Emmeloord scoort 91.17 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 31.11 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 31.11 punten in relatie tot Carolien Glastra Emmeloord in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 60.06 punten is Carolien Glastra Emmeloord ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 97.71 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 97.71 punten in relatie tot Carolien Glastra Emmeloord in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Carolien Glastra Emmeloord zeer groot.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Gerard Van IJsselmuiden met ruim 85.76 punten heeft gewonnnen van Carolien Glastra Emmeloord.
Bekijk ook de Combats tussen: