Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Carolien Jezewiski Glasbergen vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 50.36 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 50.36 punten in relatie tot Carolien jezewiski Glasbergen. De samenwerkverhouding tussen Gerard Van IJsselmuiden en Carolien jezewiski Glasbergen kan sterk zijn.

Met 1.37 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Carolien jezewiski Glasbergen in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Carolien Jezewiski Glasbergen 42.59 Punten

Carolien jezewiski Glasbergen scoort 42.59 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 50.2 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 50.2 punten in relatie tot Carolien jezewiski Glasbergen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 7.61 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Carolien jezewiski Glasbergen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 3.15 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Gerard Van IJsselmuiden 3.15 punten in relatie tot Carolien jezewiski Glasbergen. 3.15 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Carolien jezewiski Glasbergen zal dan ook niet heel goed zijn.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Carolien jezewiski Glasbergen met ruim 80.76 punten heeft gewonnnen van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: