Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Caroline Ingelse vs Theo Oostvogel
Werk & Geld

Theo Oostvogel 7.03 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Theo Oostvogel 7.03 punten in relatie tot Caroline Ingelse. Het aantal van 7.03 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Theo Oostvogel en Caroline Ingelse zijn.

Met een duidelijk verschil van 56.65 punten is Caroline Ingelse de ten opzicht van Theo Oostvogel in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Theo Oostvogel de werknemer is van Caroline Ingelse.
Persoonlijke Vaardigheden

Caroline Ingelse 1.84 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Caroline Ingelse 1.84 punten in relatie tot Theo Oostvogel. Het aantal van 1.84 punten behoorlijk laag.

Theo Oostvogel 28.93 Punten

Theo Oostvogel scoort 28.93 punten in relatie tot Caroline Ingelse in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 27.09 punten scoort Caroline Ingelse slechter dan Theo Oostvogel op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Theo Oostvogel 62.94 Punten

Theo Oostvogel scoort 62.94 punten in relatie tot Caroline Ingelse in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Theo Oostvogel en Caroline Ingelse.
Met een verschil van 44.07 punten heeft Caroline Ingelse verloren van Theo Oostvogel in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: