Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Caroline Lim Sawali vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 2.99 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Patricia IJsseldijk 2.99 punten in relatie tot Caroline Lim sawali. Het aantal van 2.99 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Patricia IJsseldijk en Caroline Lim sawali zijn.

Met een verschil van 67.87 punten heeft Caroline Lim sawali duidelijk gewonnen van Patricia IJsseldijk in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Caroline Lim Sawali 39.72 Punten

Caroline Lim sawali scoort 39.72 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 7.04 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 7.04 punten in relatie tot Caroline Lim sawali. Het aantal van 7.04 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 32.68 punten is Caroline Lim sawali de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 12.69 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 12.69 punten in relatie tot Caroline Lim sawali op Liefdes en Relatie gebied. 12.69 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Caroline Lim sawali zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 21.04 punten scoort Patricia IJsseldijk slechter dan Caroline Lim sawali in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: