Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Caroline Van Schadewijk Janssen vs Corrie Haan
Werk & Geld

Corrie Haan 40.43 Punten

Corrie Haan scoort 40.43 punten op financiel gebied in relatie tot Caroline Van Schadewijk Janssen. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Corrie Haan en Caroline Van Schadewijk Janssen.

Met een verschil van 46.53 punten is Caroline Van Schadewijk Janssen de ten opzicht van Corrie Haan de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Caroline Van Schadewijk Janssen de leiding geeft over Corrie Haan.
Persoonlijke Vaardigheden

Caroline Van Schadewijk Janssen 61.16 Punten

Caroline Van Schadewijk Janssen scoort 61.16 punten in relatie tot Corrie Haan in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Corrie Haan 77.5 Punten

Corrie Haan scoort 77.5 punten in relatie tot Caroline Van Schadewijk Janssen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 16.34 punten scoort Corrie Haan beter dan Caroline Van Schadewijk Janssen in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Caroline Van Schadewijk Janssen.
Liefde en Relaties

Corrie Haan 40.03 Punten

Corrie Haan scoort 40.03 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Caroline Van Schadewijk Janssen. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Corrie Haan en Caroline Van Schadewijk Janssen zijn.
Met een verschil van 51.29 punten heeft Corrie Haan ruim verloren van Caroline Van Schadewijk Janssen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: