Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Carry Glas vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 35.97 Punten

Volgens de berekening is kan er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Gerard Van IJsselmuiden en Carry Glas zijn. Gerard Van IJsselmuiden scoort 35.97 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Carry Glas.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Carry Glas de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden. Met een verschil van 43.8 punten is Carry Glas de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Carry Glas 21.58 Punten

Carry Glas scoort 21.58 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 12.64 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 12.64 punten in relatie tot Carry Glas. Het aantal van 12.64 punten redelijk laag.

Met 8.94 punten verschil scoort Carry Glas net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 2.25 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort Gerard Van IJsselmuiden 2.25 punten in relatie tot Carry Glas. Het aantal van 2.25 punten is heel laag.
Met een verschil van 74.1 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: