Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Carry Van Steeden vs Patrica Koops Van Ettikhoven
Werk & Geld

Patrica Koops Van Ettikhoven 92.83 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Patrica Koops Van ettikhoven 92.83 punten ten opzichte van Carry Van steeden. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Patrica Koops Van ettikhoven en Carry Van steeden.

In de Werk en Geld categorie heeft Patrica Koops Van ettikhoven met ruim 87.83 punten heeft gewonnnen van Carry Van steeden.
Persoonlijke Vaardigheden

Carry Van Steeden 79.93 Punten

Carry Van steeden scoort 79.93 punten in relatie tot Patrica Koops Van ettikhoven in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patrica Koops Van Ettikhoven 40.21 Punten

Patrica Koops Van ettikhoven scoort 40.21 punten in relatie tot Carry Van steeden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 39.72 punten is Carry Van steeden de ten opzicht van Patrica Koops Van ettikhoven de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Patrica Koops Van Ettikhoven 43.3 Punten

Patrica Koops Van ettikhoven scoort 43.3 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Carry Van steeden. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Patrica Koops Van ettikhoven en Carry Van steeden zijn.
Met een verschil van 36.7 punten is Carry Van steeden de ten opzicht van Patrica Koops Van ettikhoven de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: