Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Cas Doorn Nederhorst vs Marjan Van Dijk Utrecht
Werk & Geld

Marjan Van Dijk Utrecht 53.77 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Marjan Van Dijk Utrecht 53.77 punten in relatie tot Cas Doorn Nederhorst. De samenwerkverhouding tussen Marjan Van Dijk Utrecht en Cas Doorn Nederhorst kan sterk zijn.

Met een verschil van 10.01 punten scoort Cas Doorn Nederhorst beter dan Marjan Van Dijk Utrecht in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Cas Doorn Nederhorst 27.11 Punten

Cas Doorn Nederhorst scoort 27.11 punten in relatie tot Marjan Van Dijk Utrecht in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marjan Van Dijk Utrecht 61.93 Punten

Marjan Van Dijk Utrecht scoort 61.93 punten in relatie tot Cas Doorn Nederhorst in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 34.82 punten is Marjan Van Dijk Utrecht de ten opzicht van Cas Doorn Nederhorst de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Marjan Van Dijk Utrecht 90.86 Punten

Marjan Van Dijk Utrecht scoort 90.86 punten in relatie tot Cas Doorn Nederhorst in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Cas Doorn Nederhorst zeer groot.
Met een verschil van 70.42 punten heeft Marjan Van Dijk Utrecht met gemak gewonnen van Cas Doorn Nederhorst in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: