Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Catharina Hodselmans Groningen vs Jan Laeremans
Werk & Geld

Jan Laeremans 41.87 Punten

Jan Laeremans scoort 41.87 punten op financiel gebied in relatie tot Catharina Hodselmans Groningen. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Jan Laeremans en Catharina Hodselmans Groningen.

Met 6.3 punten verschil scoort Jan Laeremans net iets beter dan Catharina Hodselmans Groningen in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Catharina Hodselmans Groningen 5.71 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Catharina Hodselmans Groningen 5.71 punten in relatie tot Jan Laeremans. Het aantal van 5.71 punten behoorlijk laag.

Jan Laeremans 17.35 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Jan Laeremans 17.35 punten in relatie tot Catharina Hodselmans Groningen. Het aantal van 17.35 punten redelijk laag.

Met een verschil van 11.64 punten scoort Jan Laeremans beter dan Catharina Hodselmans Groningen in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Catharina Hodselmans Groningen.
Liefde en Relaties

Jan Laeremans 77.62 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Jan Laeremans en Catharina Hodselmans Groningen. Jan Laeremans scoort 77.62 punten in relatie tot Catharina Hodselmans Groningen in de categorie Liefdes en Relatie.
Met 8.51 punten verschil scoort Jan Laeremans net iets beter dan Catharina Hodselmans Groningen op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: