Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Cathelijne De Ruiter vs Krik Van Der Vinne
Werk & Geld

Krik Van Der Vinne 70.43 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen krik Van der Vinne en Cathelijne De ruiter. krik Van der Vinne scoort 70.43 punten in relatie tot Cathelijne De ruiter in de categorie werk en geld.

Met 6.69 punten verschil scoort krik Van der Vinne net iets beter dan Cathelijne De ruiter in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Cathelijne De Ruiter 18.44 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Cathelijne De ruiter 18.44 punten in relatie tot krik Van der Vinne. Het aantal van 18.44 punten redelijk laag.

Krik Van Der Vinne 11.6 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort krik Van der Vinne 11.6 punten in relatie tot Cathelijne De ruiter. Het aantal van 11.6 punten redelijk laag.

Met 6.84 punten verschil scoort Cathelijne De ruiter net iets beter dan krik Van der Vinne in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Krik Van Der Vinne 85.65 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort krik Van der Vinne 85.65 punten ten opzichte van Cathelijne De ruiter. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 65.75 punten heeft krik Van der Vinne duidelijk gewonnen van Cathelijne De ruiter in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: