Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Cecilia Herrera Gallegos vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 99.87 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 99.87 punten ten opzichte van Cecilia Herrera gallegos. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en Cecilia Herrera gallegos.

In de Geld wen Werk categorie heeft Gerard Van IJsselmuiden met ruim 92.81 punten verschil, duidelijk gewonnnen van Cecilia Herrera gallegos.
Persoonlijke Vaardigheden

Cecilia Herrera Gallegos 8.5 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Cecilia Herrera gallegos 8.5 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 8.5 punten behoorlijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 30.08 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 30.08 punten in relatie tot Cecilia Herrera gallegos in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 21.58 punten scoort Cecilia Herrera gallegos slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 81.24 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Gerard Van IJsselmuiden 81.24 punten ten opzichte van Cecilia Herrera gallegos. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 68.21 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van Cecilia Herrera gallegos in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: