Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Celeste Timmer vs Pascal Hollaar
Werk & Geld

Pascal Hollaar 51.58 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Pascal Hollaar 51.58 punten in relatie tot Celeste Timmer. De samenwerkverhouding tussen Pascal Hollaar en Celeste Timmer kan sterk zijn.

Met een verschil van 47.66 punten is Celeste Timmer de ten opzicht van Pascal Hollaar de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Celeste Timmer de leiding geeft over Pascal Hollaar.
Persoonlijke Vaardigheden

Celeste Timmer 6.19 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Celeste Timmer 6.19 punten in relatie tot Pascal Hollaar. Het aantal van 6.19 punten behoorlijk laag.

Pascal Hollaar 70.12 Punten

Pascal Hollaar scoort 70.12 punten in relatie tot Celeste Timmer in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 63.93 punten is Pascal Hollaar ruim de winner ten opzichte van Celeste Timmer in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Pascal Hollaar 21.97 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Pascal Hollaar 21.97 punten in relatie tot Celeste Timmer. De aantrekkingskracht tussen Pascal Hollaar en Celeste Timmer is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 65.92 punten heeft Celeste Timmer duidelijk gewonnen van Pascal Hollaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: