Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Celyma Van Glaanen Weygel vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 99.1 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 99.1 punten ten opzichte van celyma Van glaanen weygel. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en celyma Van glaanen weygel.

Met een verschil van 31.11 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van celyma Van glaanen weygel de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Celyma Van Glaanen Weygel 4.73 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort celyma Van glaanen weygel 4.73 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 4.73 punten behoorlijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 63.67 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 63.67 punten in relatie tot celyma Van glaanen weygel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 58.94 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van celyma Van glaanen weygel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 18.69 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 18.69 punten in relatie tot celyma Van glaanen weygel op Liefdes en Relatie gebied. 18.69 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en celyma Van glaanen weygel zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 69.11 punten heeft celyma Van glaanen weygel duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: