Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Celyma Van Glaanen vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 21.95 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 21.95 punten in relatie tot celyma Van glaanen in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Gerard Van IJsselmuiden en celyma Van glaanen zijn.

Met een verschil van 48.14 punten is celyma Van glaanen de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat celyma Van glaanen de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Celyma Van Glaanen 41.95 Punten

celyma Van glaanen scoort 41.95 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 14.93 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 14.93 punten in relatie tot celyma Van glaanen. Het aantal van 14.93 punten redelijk laag.

Met een verschil van 27.02 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan celyma Van glaanen op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 38.87 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 38.87 punten in relatie tot celyma Van glaanen in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en celyma Van glaanen zijn.
Met een verschil van 17.5 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan celyma Van glaanen op Liefdes en Relatie gebied dan celyma Van glaanen.
Bekijk ook de Combats tussen: