Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Celyma Van Glaanenweygel vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 75.41 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 75.41 punten in relatie tot celyma Van glaanenweygel in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en celyma Van glaanenweygel.

Met 37.39 punten verschil is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van celyma Van glaanenweygel de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Celyma Van Glaanenweygel 33.39 Punten

celyma Van glaanenweygel scoort 33.39 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 94.83 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 94.83 punten in relatie tot celyma Van glaanenweygel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 61.44 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van celyma Van glaanenweygel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 17.21 Punten

De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en celyma Van glaanenweygel zal niet heel sterk zijn. Gerard Van IJsselmuiden scoort namelijk maar 17.21 punten in relatie tot celyma Van glaanenweygel in de categorie Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Gerard Van IJsselmuiden met maaar 8.87 punten verschil, net gewonnnen van celyma Van glaanenweygel.
Bekijk ook de Combats tussen: