Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Chantal Glansdorp vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 34.08 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 34.08 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Chantal Glansdorp. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Gerard Van IJsselmuiden en Chantal Glansdorp zijn.

Met een verschil van 17.01 punten scoort Chantal Glansdorp beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Chantal Glansdorp 78.55 Punten

Chantal Glansdorp scoort 78.55 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 9.9 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 9.9 punten in relatie tot Chantal Glansdorp. Het aantal van 9.9 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 68.65 punten is Chantal Glansdorp ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 58.38 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gerard Van IJsselmuiden 58.38 punten in relatie tot Chantal Glansdorp. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Chantal Glansdorp is sterk.
Met een verschil van 40.97 punten heeft Chantal Glansdorp verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: