Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Chantal Glasbergen Middelburg vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 85.48 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 85.48 punten ten opzichte van Chantal Glasbergen Middelburg. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en Chantal Glasbergen Middelburg.

Met een verschil van 28.25 punten scoort Chantal Glasbergen Middelburg slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Chantal Glasbergen Middelburg 50.86 Punten

Chantal Glasbergen Middelburg scoort 50.86 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 72.21 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 72.21 punten in relatie tot Chantal Glasbergen Middelburg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 21.35 punten scoort Chantal Glasbergen Middelburg slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 55.34 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gerard Van IJsselmuiden 55.34 punten in relatie tot Chantal Glasbergen Middelburg. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Chantal Glasbergen Middelburg is sterk.
Met een verschil van 39.66 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Chantal Glasbergen Middelburg de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: