Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Chantal Glazenborg vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 57.52 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 57.52 punten in relatie tot Chantal Glazenborg. De samenwerkverhouding tussen Gerard Van IJsselmuiden en Chantal Glazenborg kan sterk zijn.

Met 2.23 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Chantal Glazenborg in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Chantal Glazenborg 54.45 Punten

Chantal Glazenborg scoort 54.45 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 86.94 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 86.94 punten in relatie tot Chantal Glazenborg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 32.49 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Chantal Glazenborg de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 91.09 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 91.09 punten in relatie tot Chantal Glazenborg in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Chantal Glazenborg zeer groot.
Met 6.44 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Chantal Glazenborg op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: