Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Charlotte En Richard Glaser vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 3.59 Punten

In relatie tot Charlotte en Richard Glaser scoort Gerard Van IJsselmuiden 3.59 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 3.59 punten weinig. Financieel gezien zal Gerard Van IJsselmuiden zich niet erg aangetrokken voelen tot Charlotte en Richard Glaser.

Met een verschil van 78.72 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met ruim verloren van Charlotte en Richard Glaser op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Charlotte En Richard Glaser 70.4 Punten

Charlotte en Richard Glaser scoort 70.4 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 18.37 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 18.37 punten in relatie tot Charlotte en Richard Glaser. Het aantal van 18.37 punten redelijk laag.

Met een verschil van 52.03 punten is Charlotte en Richard Glaser ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 93.97 Punten

Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Charlotte en Richard Glaser zeer groot. Gerard Van IJsselmuiden scoort 93.97 punten in relatie tot Charlotte en Richard Glaser in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 77.07 punten heeft Charlotte en Richard Glaser duidelijk verloren van Charlotte en Richard Glaser in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: