Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Charlotte Glastra Van Loon vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 75.49 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 75.49 punten in relatie tot Charlotte Glastra Van loon in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Charlotte Glastra Van loon.

Met 13.32 punten verschil scoort Charlotte Glastra Van loon beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld dan Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Charlotte Glastra Van Loon 35.17 Punten

Charlotte Glastra Van loon scoort 35.17 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 19.04 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 19.04 punten in relatie tot Charlotte Glastra Van loon. Het aantal van 19.04 punten redelijk laag.

Met een verschil van 16.13 punten scoort Charlotte Glastra Van loon beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 4.72 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort Gerard Van IJsselmuiden 4.72 punten in relatie tot Charlotte Glastra Van loon. Het aantal van 4.72 punten is heel laag.
In deze categorie wint Charlotte Glastra Van loon met een verschil van 16.23 punten van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: