Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Charlotte Van Glansbeek vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 95.16 Punten

De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en Charlotte Van Glansbeek. Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 95.16 punten ten opzichte van Charlotte Van Glansbeek.

Met een verschil van 51.32 punten is Charlotte Van Glansbeek ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden de verliezer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Charlotte Van Glansbeek 23.39 Punten

Charlotte Van Glansbeek scoort 23.39 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 85.92 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 85.92 punten in relatie tot Charlotte Van Glansbeek in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 62.53 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Charlotte Van Glansbeek in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 74.7 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 74.7 punten in relatie tot Charlotte Van Glansbeek in deze categorie. Volgens de berekeningen is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Charlotte Van Glansbeek.
Met een verschil van 73.24 punten heeft Charlotte Van Glansbeek duidelijk verloren van Charlotte Van Glansbeek in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: