Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Cherryl Glasius vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 9.97 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 9.97 punten in relatie tot Cherryl Glasius. Het aantal van 9.97 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Gerard Van IJsselmuiden en Cherryl Glasius zijn.

Met een duidelijk verschil van 57.77 punten is Cherryl Glasius de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de werknemer is van Cherryl Glasius.
Persoonlijke Vaardigheden

Cherryl Glasius 42.31 Punten

Cherryl Glasius scoort 42.31 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 26.6 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 26.6 punten in relatie tot Cherryl Glasius in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 15.71 punten scoort Cherryl Glasius beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 25.62 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Gerard Van IJsselmuiden 25.62 punten in relatie tot Cherryl Glasius. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Cherryl Glasius is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 58.27 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden ruim verloren van Cherryl Glasius in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: