Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Chiara Jongepier vs Patrick Van Gelderen
Werk & Geld

Patrick Van Gelderen 61.03 Punten

Patrick Van gelderen scoort 61.03 punten in relatie tot Chiara Jongepier in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Patrick Van gelderen en Chiara Jongepier op financiel gebied.

Met een verschil van 30.52 punten is Patrick Van gelderen de ten opzicht van Chiara Jongepier de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Chiara Jongepier 10.32 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Chiara Jongepier 10.32 punten in relatie tot Patrick Van gelderen. Het aantal van 10.32 punten redelijk laag.

Patrick Van Gelderen 45.16 Punten

Patrick Van gelderen scoort 45.16 punten in relatie tot Chiara Jongepier in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 34.84 punten is Patrick Van gelderen de ten opzicht van Chiara Jongepier de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Patrick Van Gelderen 22.56 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Patrick Van gelderen 22.56 punten in relatie tot Chiara Jongepier. De aantrekkingskracht tussen Patrick Van gelderen en Chiara Jongepier is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 65.59 punten heeft Chiara Jongepier duidelijk gewonnen van Patrick Van gelderen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: