Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Chiel Vdijk vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 79.21 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Chiel VDijk. Gerard Van IJsselmuiden scoort 79.21 punten in relatie tot Chiel VDijk in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 32.65 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Chiel VDijk de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Chiel Vdijk 19.6 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Chiel VDijk 19.6 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 19.6 punten redelijk laag.

Gerard Van Ijsselmuiden 10.86 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 10.86 punten in relatie tot Chiel VDijk. Het aantal van 10.86 punten redelijk laag.

Met 8.74 punten verschil scoort Chiel VDijk net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 73.7 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Chiel VDijk. Gerard Van IJsselmuiden scoort 73.7 punten in relatie tot Chiel VDijk in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 28.72 punten scoort Chiel VDijk slechter dan Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: