Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Chinniah Teunissen vs Thea Glasbergen Korpershoek
Werk & Geld

Thea Glasbergen Korpershoek 62.36 Punten

Thea Glasbergen Korpershoek scoort 62.36 punten in relatie tot chinniah Teunissen in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Thea Glasbergen Korpershoek en chinniah Teunissen op financiel gebied.

Met een verschil van 28.24 punten scoort Thea Glasbergen Korpershoek slechter dan chinniah Teunissen op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Chinniah Teunissen 94.43 Punten

chinniah Teunissen scoort 94.43 punten in relatie tot Thea Glasbergen Korpershoek in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Thea Glasbergen Korpershoek 43.6 Punten

Thea Glasbergen Korpershoek scoort 43.6 punten in relatie tot chinniah Teunissen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 50.83 punten is chinniah Teunissen ruim de winner ten opzichte van Thea Glasbergen Korpershoek in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Thea Glasbergen Korpershoek 97.65 Punten

Thea Glasbergen Korpershoek scoort 97.65 punten in relatie tot chinniah Teunissen in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot chinniah Teunissen zeer groot.
Met een verschil van 48 punten heeft chinniah Teunissen verloren van Thea Glasbergen Korpershoek in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: