Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Chris Glastra Van Loon vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 19.96 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Gerard Van IJsselmuiden 19.96 punten in relatie tot Chris Glastra Van loon. 19.96 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Gerard Van IJsselmuiden en Chris Glastra Van loon zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 18.03 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Chris Glastra Van loon in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Chris Glastra Van Loon 93.59 Punten

Chris Glastra Van loon scoort 93.59 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 42.27 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 42.27 punten in relatie tot Chris Glastra Van loon in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 51.32 punten is Chris Glastra Van loon ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 76.25 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Chris Glastra Van loon. Gerard Van IJsselmuiden scoort 76.25 punten in relatie tot Chris Glastra Van loon in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 45.4 punten heeft Chris Glastra Van loon verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: