Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Christa Glasbergen vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 50.6 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 50.6 punten in relatie tot Christa Glasbergen. De samenwerkverhouding tussen Gerard Van IJsselmuiden en Christa Glasbergen kan sterk zijn.

Met een verschil van 22.03 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Christa Glasbergen op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Christa Glasbergen 92.49 Punten

Christa Glasbergen scoort 92.49 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 75.98 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 75.98 punten in relatie tot Christa Glasbergen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 16.51 punten scoort Christa Glasbergen beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 15.66 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 15.66 punten in relatie tot Christa Glasbergen op Liefdes en Relatie gebied. 15.66 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Christa Glasbergen zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 46.37 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden verloren van Christa Glasbergen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: