Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Christel Ribbels vs Hagen Berg
Werk & Geld

Hagen Berg 46.59 Punten

Hagen berg scoort 46.59 punten op financiel gebied in relatie tot Christel Ribbels. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Hagen berg en Christel Ribbels.

Met een verschil van 47.56 punten is Christel Ribbels de ten opzicht van Hagen berg de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Christel Ribbels de leiding geeft over Hagen berg.
Persoonlijke Vaardigheden

Christel Ribbels 1.73 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Christel Ribbels 1.73 punten in relatie tot Hagen berg. Het aantal van 1.73 punten behoorlijk laag.

Hagen Berg 51.35 Punten

Hagen berg scoort 51.35 punten in relatie tot Christel Ribbels in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 49.62 punten is Hagen berg ten opzichte van Christel Ribbels de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Hagen Berg 21.66 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Hagen berg 21.66 punten in relatie tot Christel Ribbels. De aantrekkingskracht tussen Hagen berg en Christel Ribbels is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 15.3 punten scoort Hagen berg beter dan Christel Ribbels op Liefdes en Relatie gebied dan Christel Ribbels.
Bekijk ook de Combats tussen: