Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Christel Stal vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 81.57 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 81.57 punten ten opzichte van Christel Stal. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en Christel Stal.

Met een verschil van 41.79 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Christel Stal de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Christel Stal.
Persoonlijke Vaardigheden

Christel Stal 82.95 Punten

Christel Stal scoort 82.95 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 15.55 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 15.55 punten in relatie tot Christel Stal. Het aantal van 15.55 punten redelijk laag.

Met een verschil van 67.4 punten is Christel Stal ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 48.85 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 48.85 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Christel Stal. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Christel Stal zijn.
Met een verschil van 12.42 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Christel Stal op Liefdes en Relatie gebied dan Christel Stal.
Bekijk ook de Combats tussen: