Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Christel V Huisstede Vdveen vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 61.24 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 61.24 punten in relatie tot Christel V huisstede Vdveen in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Christel V huisstede Vdveen op financiel gebied.

Met een verschil van 31.46 punten is Christel V huisstede Vdveen de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Christel V Huisstede Vdveen 31.53 Punten

Christel V huisstede Vdveen scoort 31.53 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 73.29 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 73.29 punten in relatie tot Christel V huisstede Vdveen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 41.76 punten is Gerard Van IJsselmuiden ten opzichte van Christel V huisstede Vdveen de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 72.58 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Christel V huisstede Vdveen. Gerard Van IJsselmuiden scoort 72.58 punten in relatie tot Christel V huisstede Vdveen in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 10.64 punten scoort Christel V huisstede Vdveen beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied dan Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: