Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Christiaan Pinheiro Glas vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 16.32 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 16.32 punten in relatie tot Christiaan Pinheiro Glas. 16.32 punten is weinig. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Christiaan Pinheiro Glas op het financiele vlak zal waarschijnlijk niet heel groot zijn.

Met 10.32 punten verschil scoort Christiaan Pinheiro Glas beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld dan Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Christiaan Pinheiro Glas 20.07 Punten

Christiaan Pinheiro Glas scoort 20.07 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 73.89 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 73.89 punten in relatie tot Christiaan Pinheiro Glas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 53.82 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Christiaan Pinheiro Glas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 82.27 Punten

Binnen deze categorie scoort Gerard Van IJsselmuiden 82.27 punten ten opzichte van Christiaan Pinheiro Glas. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
Met een verschil van 56.02 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden ruim gewonnen van Christiaan Pinheiro Glas in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: