Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Christian Sturtewagen vs Maureen Wouter Lelystad
Werk & Geld

Maureen Wouter Lelystad 51.85 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Maureen Wouter Lelystad 51.85 punten in relatie tot Christian Sturtewagen. De samenwerkverhouding tussen Maureen Wouter Lelystad en Christian Sturtewagen kan sterk zijn.

Met een verschil van 40.85 punten is Christian Sturtewagen de ten opzicht van Maureen Wouter Lelystad de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Christian Sturtewagen de leiding geeft over Maureen Wouter Lelystad.
Persoonlijke Vaardigheden

Christian Sturtewagen 31.56 Punten

Christian Sturtewagen scoort 31.56 punten in relatie tot Maureen Wouter Lelystad in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Maureen Wouter Lelystad 39.66 Punten

Maureen Wouter Lelystad scoort 39.66 punten in relatie tot Christian Sturtewagen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 8.1 punten verschil scoort Maureen Wouter Lelystad net iets beter dan Christian Sturtewagen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Maureen Wouter Lelystad 34.49 Punten

Maureen Wouter Lelystad scoort 34.49 punten in relatie tot Christian Sturtewagen in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Maureen Wouter Lelystad en Christian Sturtewagen zijn.
Met een verschil van 48.73 punten heeft Maureen Wouter Lelystad verloren van Christian Sturtewagen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: