Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Christien Glashouwer vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 51.19 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 51.19 punten in relatie tot Christien Glashouwer. De samenwerkverhouding tussen Gerard Van IJsselmuiden en Christien Glashouwer kan sterk zijn.

Met een verschil van 13.26 punten scoort Christien Glashouwer beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Christien Glashouwer 99.8 Punten

Christien Glashouwer scoort 99.8 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 98.25 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 98.25 punten in relatie tot Christien Glashouwer in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 1.55 punten verschil scoort Christien Glashouwer net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 71.95 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Christien Glashouwer. Gerard Van IJsselmuiden scoort 71.95 punten in relatie tot Christien Glashouwer in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 40.71 punten heeft Christien Glashouwer verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: