Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Christine Glashouwer vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 21.65 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 21.65 punten in relatie tot Christine Glashouwer in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Gerard Van IJsselmuiden en Christine Glashouwer zijn.

Met een verschil van 60.12 punten heeft Christine Glashouwer duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Christine Glashouwer 34.15 Punten

Christine Glashouwer scoort 34.15 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 52.43 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 52.43 punten in relatie tot Christine Glashouwer in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 18.28 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Christine Glashouwer in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Christine Glashouwer.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 38.85 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 38.85 punten in relatie tot Christine Glashouwer in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Christine Glashouwer zijn.
Met een verschil van 30.47 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Christine Glashouwer de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: